About

Wilujeung sumping kana blog kang Hadian mudah mudahan aya manfaat na kanggo sadayana anu parantos sumping. Ngadeg keun blog iyeu semata mata kanggo nyalur keun kahoyong abdi mugi sing aya faedah na. Sareung sim kuring hoyong ngabudayakeun bahasa sunda sareung bahasa indonesia supados hanteu leungiten teuing. Budaya bahasa sunda ulah rek di leuleungitkeun ku bahasa nu lain komo barudak ayeunamah anu tos jauh ti jawabarat tos teu tariasaeun bahasa sunda anu bener termasuk simkuring,  kusabab kolot na tara ngalajarkeun bahasa sunda. Nah ku ayana blog iyeu sim kuring hoyong we nyarita ku bahasa sunda itung itung ngapalkeun. Hatur nuhun tos sumping ka blog abdi mugi aya manfaat na aminnn....