Carita Tebak Tebakan Tatarucingan Bahasa Sunda Lucu

Tatarucingan sunda

assalamualaikum wr. wb. - wilujeung sumping ka sadayana kana blog kuring yeh.. anu sederhana tapi mugi aya manfaat na dina waktos iyeu kuring bade nulis carita TATARUCINGAN we ah dari pada suntuk nya..

Tatarucingan teh bisa mawa bahagia etage cek kuring,  naon sabab na kang ?  bisa matak seuri saking ku lucuna. wkwkwkwkwk...

Tapi Tatarucingan ge bisa matak nyiksa !.. naon sabab na kang ?..

Sabab na, Tatarucingan bisa matak nyeuri kulit beuteung saking ku lucuna,, wkwkwkwk..

Tos ah ayenamah urang kana poin na we, Nyaeta Tatarucingan sunda anu lucu matak ngajebak tea geuning.

Tatarucingan anu pertama : Caritana na si ebod , si emon, si edan jeung babaturan nana ker pada ngarumpul,  Laju si ebod ngomong kababaturan nana,
 
Ebod : dak daripada ngarumpul bari bengong mending urang tatarucingan we yuk...
si edan: hayu
si emon: emang maneh rek tatrucingan naon bod.
Ebod : kie , ari hayam,  hayam naon anu paling di teangan ku jelema?  
si emon: nya atuh hayam potong !... 
Ebod : lain atuh... 
si edan : hayam kampung nya? 
si ebod : lain..  etage..
si emon : naon atuh koplok siateh, da eta hayam nu loba di teangan ku jelema mah.
si ebod : ah siamah kitu ge teu bisa,  beulet siamah , "nya hayam leungit atuh siateh" da ari hayam potong jeung hayam kampung mah teu di teangan tapi di beuli, emang sia boga duit. wkwkwkwkkwk

Tatarucingan nu kadua, ayeuna gantian si emon nu Tatarucingan :
si emon : urang ge boga lah tatarucingan mah iyeu mah leuwih lucu.
si ebod : rek tatarucingan naon maneh mon,
si emon : kie naon bedana parawan ayeuna jeung parawan baheula,  sok siah bisa henteu.
si ebod : ah gampang,  ari parawan baheula mah di wedak ku sarerang kawung, ari parawan ayenamah make wedak mek'ap. 
si emon : ah lain atamah sarua di wedak na.
si edan : naon atuh mon ari lain mah,
si emon : ah kitu ge teu bararisa siamah,  yeh "ari parawan ayeuna mah bahenol keneh, ari parawan baheulamah geus nini nini bari peot".
si ebod : wkwkwkwkwk he'euh nya.

Tatarucingan sunda nu katilu bari lucu : ayeuna gantian si edan anu tatarucingan.
si edan : urang ge boga tatarucingan lah,
si ebod : rek tatarucingan naon maneh dan.
si emon : sok atuh dan rek tatarucingan mah, bisa naon maneh.
si edan : kie bod, urang mah rek nanya kamaneh we tapi maneh ge nu ngajawab, teu nanaon bod.
urang mah rek nanya ari monyet sok resep kanu warna kulit na koneng jeurona bodas , tah eta teh naon bod.
si ebod : atuh gampang etamah dan , kulit na koneng jerona bodas mah pasti cau.
si edan : geuning sia eta nyaho ? sugan maneh monyet na..... wkwkwkwkkwkwk.
si ebod : goblog siamah uing di sebut monyet, lain aing etamah tapi nu maca wkwkwkwk....

hampura nya kasadayana kanu maca sanes ngahina iyeumah tapi ngahibur kanu maca.

Tah sakitu heula Tebak tebakan atanapi Tatarucingan basa sunda lucu, mudah mudahan ngahibur kin di lanjut deui di waktos lain.
LihatTutupKomentar