20 Tatarucingan Sunda Romantis, Bodor, Jorang, anu pastina Lucu tur Populer

Tatarucingan sunda Lucu

Tatarucingan Sunda Populer - halow urang sunda Kumaha daramang?  alahamdulilah ari daramang mah, datang ka artikel kuring pasti erek neangan tatarucinagan nya, wah henteu kang!  ah bohong geuning etah buktina hate na neangan tatarucingan sunda lucu haha.

Tapi sa encan kuring nulis tatarucingan kuring rek nanya heula, apal teu naon ari tatarucingan teh?  nya sukur ari apal mah, he'eh Tatarucingan teh tebak tebakan bobodoran anu lucu meh ngahibur.

Tah ayeuna kuring rek nulis contoh tatarucingan, ngan moal loba da cangkeul nulis teh, sok manga darangu bari di baca. 

Tatarucingan Sunda Romantis:


1. Kucing naon anu pang romantis na?  jawaban na kucingta pada mu

2. Bola naon anu bisa ceurik?  jawaban na Bola mata ku ngali anjeun jeung batur duduwa'an

3. Mandi Naon anu pang endahna? jawaban na MANDIrikan rumah tangga bersama mu.

Tatarucingan Sunda Bodor Lucu


4. Sisitan lain oray, make mahkota lain raja?  jawaban na Danas

5. Dicekek beuheung na di eleketek beuteung na?  jawaban na GITAR

6. Gajah naon anu pang gede na?  jawaban na Gajah bareuh bari keur reuneuh .wkwkw

7. Supirna opat penumpang na hiji? jawaban na PASARAN.

8. ari asupna tarik, kaluarna lalaunan naon? jawaban na LEHO.

9. Indung na sare anak na ancul anculan naon? jawaban na Lisung jeung halu na.

Tatarucingan Sunda Jorang Lucu


10. Di usapan Di dangkak keun tuluy di asupkeun naon?  jawaban na KACAMATA.

11. naon bedana sapedah anyar jeung panganten anyar?  jawaban na ari sapedah anyar mah di kompa heula karek di tumpakan ari panganten anyar mah di tumoakan heula karek di kompa,, wahahaha..

12. Buah naon paling di pikareuseup ku lalaki?  jawaban na BUAHenol

13. Bulu papangih bulu Kulit papangih kulit lila lila jadi ngeunah naon?  Jawaban na SARE PEUREUM

14. Inung si joni boga anak 5 nyaeta kantal kentel kuntul kintil terus nu ka limana saha?  jawabab na nya si joni atuh ulah jorang ah

15. Naon bedana ASI jeung Aqua? jawaban na sumberna sarua ti gunung wahahaha..

16. Di buka di asupkeun di geol geol tuluy kaluar bodas naon?  jawaban na Nyikat huntu.

Tatarucingan Sunda Lucu Lain na


17. Sapi naon anu bisa ngarayap duna tembok?  jawaban na sapidermen.

18. Naon bedana Onta jeung Kangkung? jawaban na ari onta mah di arab ari kangkung mah di urab.

19. mang udin boga hayam 5 isukan di peuncit hiji,  ayeuna mang udin boga hayam sabaraha? jawaban na nya 5 atuh da di pencitnage isukan.

20. Kaca naon anu nyeuri?  jawaban na Kacabok.

haduh geus cangkeul nulis nage lur ke deui lah di sambung deui nya ayeuna sakie we hela Tatarucingan Sunda,Romantis,bodor,jorang teh.



LihatTutupKomentar