10 Daftar Tatarucingan Populer Sunda Lucu

Tatarucingan sunda

Tatarucingan populer bahasa sunda - Assalamualaikum wr.wb. Balik deui di blog kang hadian samemeh artikel iyeu kamari kuring ges nulis artikel tatarucingan.

sabab judul nage tatarucingan, kuring ayena ge rek tatarucingan deui we. naon ari tatarucingan teh, tatarucingan teh nyaeta lamun cek bahasa indonesia mah Tebak Tebakan.

Tebak tebakan anu soal na panyang bari rariwed tapi jawaban na simpel cara kuring anu simpel hahahaha...

Ayeu na kuring rek mere 10 daftar tatarucingan populer bahasa sunda anu sok di pake barudak tatarucingan :


1. Make baju bodas lain dokter, make topi hejo lain tentara naon hayo? 
jawabanateh nyaeta TOGE, sok we pikir ari toge pan awakna bodas hulu na hejo nya kan hahahaha....

2. Diubek diteangan, geus kapanggih dipiceun. Naon?
sok naon siah nyaho teu,,,,  nya KORONG atuh. sok ari korong mah di ubek ubek ku curuk ari ges kapangih mah di picen,  da teu di huapkeun.

3. Bangku naon anu bisa didahar?..
sok naon jawaban na nyaho teu,, nya BANGKUANG atuh ah sok api api.

4. Cing pangnyebutkeun 5 rupa ngaran bungbuahan anu sok didahar, tapi sakali nyebut ? 
sok naon, pasti mikir heula nya wah lila maneh mah, nya RUJAK atuh, sok rujak mah loba buah na dijadiken hiji jadi rujak.

5. Bapana udud, indungna nyeuseuh, anakna ceurik naon hayo ? nyaho teu, wah piraku mikir keneh,  KARETA API lah,  lila kitu ge.

6. Gajah tumpak beca, gede naonna? sok gede naon na,  apal teu wah piraku teu nyaho, GEDE BOHONG NA atuh da piraku gajah rek numpak beca wahaha....

7. Nini-nini bongkok kumaha sarena? haha sok kumaha sarena aal teu... pasti rek ngajawab ngarengkol nya... lain atuh, nya PEUREUM lah nusaremah hahahaha.

8. Piring naon anu bisa dipake nempo bulan? PIRING BOLONG lah tobg lila lila...

9. Manuk naon anu jangjangna dina suku, sirahna dina suku? wah pasti lieur iyeumah nya neangan jawaban na, nya MANUK KATINCAK atuh.

10. Hewan naon anu awakna sukuna huluna dina sirah?  sok apal teu, wah piraku we teu apal... KUTU lah apal uing ge hahaha...

Nah eta 10 Tatarucingan populer anu sok dipake ku barudak termasuk kuring keur waktu leutik tos heula nya kin di lanjut deui di artikel nu lain na oke boss... hatur nuhun,, 

LihatTutupKomentar